top of page

Povestea noastra

Angus Farm este prima companie care a implementat sistemul de creștere 100% Grass-Fed în România.

untitled-2615.jpg

Fermierul

Stefan Barbulescu este fermier de generatie noua, cu un profund interes, cunostinte si experienta in metodele de agricultura ecologica si regenerativa. 

 

Când Ștefan a început să creasca vaci, scopul lui era simplu - să producă cea mai sănătoasă și cea mai gustoasă carne disponibilă pe piață, într-un fel pe care l-a învățat de la bunicul său Iosif. 

 

Stefan combină metodele tradiționale de agricultură, cu practici mai moderne de pășunat holistic pentru a îmbunătăți solurile și a îmbogăți mediul. 

 

Scopul lui Stefan a fost intotdeauna sa produca o carne de calitate, care sa fie 100% trasabila si cu transparenta totala in modul in care sunt produse. Eforturile sale au fost apreciate nu doar de clienții internaționali pe care îi deservește, ci și de presa și televiziunea locală. 

Romania Salbatica

România este  unul dintre ultimele locuri sălbatice din Europa, cu cel mai mare nivel de biodiversitate, păduri virgine, munți și izvoare naturale. Un loc, în care comunitatea autohtona trăiește în strânsă armonie cu natura, înconjurat de  Munții Carpați.

untitled-1972.jpg
untitled-2535.jpg

Ferma

Suntem o fermă regenerativă la scară tip boutique, amplasată într-o vale frumoasă pe dealurile munților Carpați românești. Situat la câteva ore cu mașina de capitala București.

 

Sutele de ani de agricultură la scară mică, fără substanțe chimice si suprasolicitare au contribuit la biodiversitatea ridicată  și faunei sălbatice din această zonă.

 

Înconjurate de pădure veche de stejari, pajiștile și pășunile sunt pline de albine sălbatice, fluturi, insecte și ierburi vindecătoare. Peste 300 de specii și șase izvoare naturale de apă se găsesc în pasunile sălbatice, unde vitele pasc pe pajiștile bogate în plante, care ulterior se transformă într-o carne unică, cu gust de „nucă”.

 

90% din carnea de vită produsă în fermă este achiziționată de restaurantele cu stele Michelin din străinătate.

Grass-Fed 
Aberdeen 
Angus

Rasa:

  • Ferma noastra deține 300 de bovine Black Aberdeen Angus de rasă și pedigree

  • Permitem vitelor noastre să crească încet (cel puțin 2 ani) pentru a produce o aromă bogată, carne de vită de calitate

  • Animalele noastre sunt hrănite 100% cu iarbă și cutreieră liber toată viața.

 

100% natural:  

  • Delicioasa carne de vită angus hrănită cu iarbă este renumită în întreaga lume pentru  gustul său și este preferată printre bucătarii de elită și restaurantele șic axate pe durabilitate din întreaga lume.

  • Datorită beneficiilor sale , carnea de vită Angus este foarte apreciată de sportivii profesioniști, de performanță

  • Crescută fără antibiotice, hormoni și cereale, carnea de vită angus hrănită 100% cu iarbă este considerată cea mai sănătoasă carne roșie disponibilă.

 

Doriți să aflați mai multe despre proces?  Vă rugăm să accesați secțiunea noastră Întrebări frecvente .  

untitled-2673.jpg
bottom of page